Love at first Sight #6

Love at first Sight – het festival met werk van (nieuwe) makers op diverse plekken in Antwerpen, samengesteld door een alliantie van Antwerpse partners – gaat voluit van 16 t.e.m. 25 september 2021.

De zesde editie van het festival wil eens te meer een podium bieden aan de nieuwste generatie theater- en andere makers. Zeker nu iedereen een jaar lang prachtig werk moest opsparen, wordt LafS#6 hét platform bij uitstek voor al die knaldrang. De wereld leek dan misschien stil­gevallen, achter de schermen bewoog er veel, bijzonder veel.

Love at first Sight is geen ‘best of’, maar een reeks projecten die onze harten sneller doen slaan. Samen schilderen deze producties het klimaat waarin makers van hier en nu zich bewegen. Een bom verbeelding in Antwerpen, gespreid over twee septemberweekends. Elke dag vallen verschillende projecten te combineren, op diverse plekken in Antwerpen. Een artistieke roadtrip door de stad met heerlijk werk: uiterst divers, kritisch, voorzichtig optimistisch, en hier en daar zelfs losweg uitbundig. In Zuidpool ontdekt u het werk van onze maakresidenten.

LafS#6 in Zuidpool


DEZEMBER DEZEMBER (Cas Miltenburg & Elisabeth Nienhuis)
Een hond springt over de maan
16/09/2021

Bastiaan Vandendriessche
Dorian
23/09/2021

Ontdek het volledige festivalprogramma op www.loveatfirstsight.be.

LafS#6 wordt met liefde samengesteld door een tijdelijke alliantie van dertien Antwerpse culturele partners: De Studio, Kultuurfaktorij Monty, Troubleyn, d e t h e a t e r m a k e r, Zuidpool, wpZimmer, hetpaleis, kavka, DE SINGEL, Rataplan, Toneelhuis en nieuwkomers TRIX en het TheaterFestival.