© Leontien Allemeersch

Dromers

WOLF WOLF

GEANNULEERD — Wegens ziekte van één van de acteurs is de voorstelling in Zuidpool op 4 april helaas geannuleerd. Wie reeds tickets heeft gekocht, wordt eerstdaags gecontacteerd. Dromers is wel nog te zien op 27 april in schouwburg De Kern in Wilrijk.

Lente en beroering hangen in de lucht. Drie personages wensen zich echter terug te trekken in een cocon van winters duister; hun huis midden in de stad vormt een vacuüm waarbinnen ze bouwen aan hun eigen droomwereld. Hun spel wordt bepaald door erotische gevoelens, gedeelde obsessies en onderlinge krenking, dit alles in steeds wisselende constellaties. Maar ook zij slagen er niet in de realiteit buiten de deur te houden. Tenslotte valt hun paradijs ten prooi aan de ommekeer, het tragische einde wordt ingeluid.

Meer WOLF WOLF
De roedel van WOLF WOLF vertoefde al eerder binnen Zuidpool. Het collectief werkte in 2023 aan Dromers tijdens een maakresidentie. In 2022 speelden ze hier binnen het kader van En Avant Voorjaarsontwakeneen coming-of-age verhaal naar het stuk van Frank Windekind.

VAN EN MET Naomi van der Horst, Imke Mol, Timo Sterckx
VAN EN ZONDER Pjotr Durlet, Mitch Van Landeghem, Flor Van Severen
EINDREGIE Jan Bijvoet
SCENOGRAFIE & LICHT Gilles Pollak
MUZIEK Gilles Vandecaveye-Pinoy & Cesar De Sutter-Pinoy
KOSTUUM Alexis Gerlach
PRODUCTIE WOLF WOLF
PRODUCTIE COÖRDINATIE Ella Bal
COPRODUCTIE Per Podium
TOURNEEPLANNING EN PROMOTIONELE ONDERSTEUNING Thassos 
MET STEUN VAN Compagnie Cecilia, Zuidpool, NTGent, Schouwburg Corso, de Vlaamse Gemeenschap, DeAuteurs, Sabam & de taxshelter van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka
MET DANK AAN Leontien Allemeersch, Daan Borloo, The Dreamers (Bernardo Bertolucci), Heilige onschuld (Gilbert Adair) & Die vreselijke kinderen (Jean Cocteau)